petek, 6. december 2019

premaknite meje mobilne fotografije z novim HUAWEI P30 pro

štiri leica kamere se odlično prilagajajo vaši želeni fotografiji. tako vam naredijo fotografijo v vsej njeni veličastnosti. kamera vključuje SuperZoom, objektiv z naprednim zaznavanjem(40MP), ultra širokokoten objektiv in  huawei TOF objektiv, ki vam dajejo svobodo pri fotografiranju.



Povezana slika
nov periskopski telefoto objektiv omogoča večjo povečavo brez kakršne koli izgube barve in kakovosti slike. glavna kamera s 40MP zagotavlja odlično barvno nasičenost poleg tega pa ima tudi odlično stabilnost za katero skrbita AIS in OIS stabilizatorja.


vir: https://consumer.huawei.com/si/phones/p30-pro/?scp=true&gclid=CjwKCAiAlajvBRB_EiwA4vAqiDMIct5u_T462hbJ2vHmjSI3NUyXI-r4U_OHlShR15W09RZitPaMLBoCJvQQAvD_BwE

sreda, 4. december 2019

število spletnih nakupov se veča iz leta v leto!

na spletu je lani že nakupovalo okoli 60% državljanov Evrope kar je slabih 30% več kakor leta 2008.
najbolj priljubljeno nakupovanje na spletu je na Danskem. tudi slovenci se vedno bolj posvecujemo spletnim trgovinam. čeprav je do zdaj veljajo da na spletu kupujejo predvsem moški se v zadnjih letih povečuje tudi delež žensk. najbolj se je povečal delež kupcev v starostni skupini od 16-24 let.

povzeto po:
https://siol.net/digisvet/novice/stevilo-spletnih-kupcev-v-desetletju-skoraj-podvojeno-513202
Nekaj na hitro o meni. Sem  Tomi star 19 let. hodim na VSŠ Kranj. Treniram smučarske skoke. V šoli obiskujem smer mehatroniko

Ta spletni blog je nastal z namenom obveščanja o novih in že uporabljenih spletnih tehnologijah, ki se uporabljajo danes.